Zašto da putujete preko nas
Šta je to što nas karakteriše
i koje su prednosti koje Vam nudi naša agencija?
 • PUTOVANJA PO VAŠOJ MERI

  Svi naši aranžmani su individualni što ima veliku prednost u odnosu na grupna putovanja jer sami možete da izaberete datume i trajanje putovanja i to bez straha od otkazivanja u zadnjem trenutku. Ne zavisite nikada od broja prijavljenih putnika, tako da je Vaše putovanje sa nama uvek zagarantovano jer iza sebe imate agenciju koja je će Vas podržati u svakom momentu Vašeg putovanja i koja je sve vreme uz Vas – od trenutka kupovine aranžmana, kada dobijate sve informacije i praktične savete o destinaciji koju ste izabrali, ali i za vreme putovanja gde smo uz Vas 24 časa dnevno i uvek spremni da pomognemo da rešite svaki problem.

 • ZNAMO SVOJ POSAO

  Redovno pratimo sve aviokompanije i imamo vrlo dobru predstavu o cenama i ponudama ali i o svim mogućim skrivenim troškovima koje Vam mogu nametnuti iste. Možemo Vas posavetovati kada je najpovoljnije putovati za svaku destinaciju, kakve troškove možete očekivati, kakvog su kvaliteta hoteli, odnos cene i kvaliteta ali i kako da izbegnete zamke koje se kriju na interentu.

 • ODGOVORNOST I LIČNI KONTAKT

  Naš posao nije da Vam samo obezbedimo prevoz i smeštaj, već i da Vam pružimo pomoć i savet dok ste na putu. U slučaju da dođe do neočekivanih problema za vreme Vašeg putovanja (najčešće je to otkazivanje ili promena letova usled štrajkova ili vremenskih nepogoda), mi smo spremni u svakom trenutku da Vam ponudimo najbolje rešenje.

 • POSEDUJEMO LICENCU I GARANCIJU PUTOVANJA

  Za razliku od mnogih takozvanih agencija na internetu koje Vam nude organizaciju individualnih putovanja, mi imamo licencu izdatu od strane Ministarstva Turizma i važeću garanciju putovanja što bi svakako trebalo da Vam pruži dodatni osećaj sigurnosti.

Želite daputujete po povoljnim cenama?

Prijavite se na naš newsletter i dobijaćete redovno naše najbolje ponude na Vašu email adresu