Kako koristiti pretragu

Da biste pronašli ono što Vas zanima veoma je bitno da dobro koristite pretragu jer ćete na taj način najlakše i najbrže doći do željenog rezultata. Polja za pretragu se nalaze na vrhu stranice.

U našem sistemu postoje nekoliko desetina hiljada paketa. Cene su dinamične i ažuriraju se u isto vreme kada i cene avio karti i smeštaja.

Koristeći polja pretrage možete lako izabrati paket koji odgovara Vašim potrebama. Evo kako da ih pametno korsitite:

Aerodrom polaska

Prvo treba da odlučite sa kog aerodroma ćete poleteti. Najlogičnije je da izaberete aerodrom koji je vama najbliži. Ali vam predlažemo da ispitate i neke od ostalih opcija jer ćete možda baš odatle naći izuzetno jeftina putovanja. Verovatno je Beograd većini najbolja opcija ali imajte na umu da – bar za sada – niskobudžetne avio kompanije uglavnom lete sa okolnih aerodroma (osim Wizzair-a koji nudi vrlo ograničen izbor destinacija iz Beograda i koje najviše služe našim ljudima koji žive u inostranstvu – a to su uglavnom manje atraktivne turističke destinacije). Naša agencija ne organizuje prevoz do susednih aerodroma ali vam svakako možemo pomoći u nalaženju rešenja za prevoz i za parking (ukoliko idete svojim vozilom).

PAŽNJA! Kada izaberete aerodrom polaska u sledećem polju ("Destinacija") moći ćete da odaberete samo destinacije za koje postoji let sa izabranog aerodroma

Destinacija

Izaberite sa ponuđene liste destinaciju koja vas najviše zanima. Ukoliko nemate konkretnu destinaciju na umu i tragate prosto za nečim povoljnim, izaberite prvu opciju "Bilo gde" i sistem će vam ponuditi sve aranžmane koje imamo u periodu koji ste izabrali.

Datum polaska

Jednostavno izaberite konkretan datum kada želite da počne vaše putovanje. Ukoliko je u kalendaru datum crne boje znači da postoji polazak za taj datum. Ukoliko je sive boje znači da ne postoji polazak i ne možete ga izabrati.

Datum povratka

Izaberite konkretan datum kada želite da se vratite. Ukoliko je u kalendaru datum crne boje znači da postoji polazak za taj datum. Ukoliko je sive boje znači da ne postoji polazak i ne možete ga izabrati. 
Naši aranžmani su maksimum 7 noćenja, tj, 8 dana.

Izabrani datumi su zapravo datumi letova.

Nakon što ste popunili svako polje možete ići na PRETRAGU.

Otvoriće vam se sledeća stranica na kojoj ćete moći da vidite ponude na osnovu kriterijuma koje ste postavili. Ponude su poređane od najpovoljnije ka skupljim a to uglavnom zavisi od hotela.

Klikom na ponudu ući ćete na stranicu ponude na kojoj možete videti sve detalje (šta je uključeno u cenu, šta nije, više o hotelu i letovima). Ako vam se ponuda dopada, možete kliknuti na dugme "Zanima me ovo putovanje" i popuniti formular sa vašim podacima. To se ne smatra kupovinom aranžmana već samo iskazivanje interesovanja. Nakon toga nas morate kontaktirati kako bi vam dali sve informacije koje će vam pomoći da donesete odluku da li ćete zaista kupiti aranžman. Mi se uvek trudimo, ukoliko je to moguće, da damo čak i bolju cenu od cene koju vidite u sistemu.

Želite daputujete po povoljnim cenama?

Prijavite se na naš newsletter i dobijaćete redovno naše najbolje ponude na Vašu email adresu